Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τεχνογνωσία

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες, η συνεχής εκπαίδευση και το εμπειρο τεχνικό προσωπικό αποτελούν εγγύηση για ποιοτική υποστήριξη πρώτης γραμμής.

Επαγγελματισμός

Στοχεύουμε στην υπεύθυνη ανάπτυξη της παραγωγής σας με λύσεις που σχεδιάζονται για εσάς και δουλεύουν πραγματικά.

Καινοτομία

Παρακολουθούμε τις παγκόσμιες εξελίξεις και προτείνουμε λύσεις για τις σύγχρονες προκλήσεις της αγοράς.

Η Computer Life ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1984 με σκοπό να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε επιχειρήσεις κατασκευής ενδυμάτων, πάντα επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες. Σήμερα, μετά από 38 χρόνια δημιουργίας και ανάπτυξης, η Computer Life είναι πλέον συνώνυμη με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία και τις τεχνολογικές λύσεις για την βιομηχανία των έτοιμων ενδυμάτων. Οι κάθετες λύσεις που προσφέρουμε, καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των αναγκών CAD-CAM σε προϊόντα λογισμικού και εξοπλισμό παραγωγής.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ CAD

Η Crea Solution είναι από τους στενότερους συνεργάτες της Computer Life, γιατί μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη και το ίδιο όραμα για τη μόδα και το ρούχο. Η Crea αναπτύσσει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης CAD CAM στη μόδα, τα έπιπλα, την υψηλή ραπτική, την αυτοκινητοβιομηχανία, την αεροδιαστημική, το δέρμα και τις βιομηχανίες σύνθετων υλικών. Η φιλοσοφία της βασίζεται στη διαρκή επιδίωξη της αριστείας: στις ανθρώπινες αξίες, στην επαγγελματική τους προσέγγιση σε κάθε επίπεδο, στις σχέσεις με τους πελάτες και προμηθευτές, στην έρευνα και στη τεχνολογία”. Δουλεύοντας με παγκοσμίου φήμης μάρκες μόδας και μερικές από τις σημαντικότερες μάρκες αυτοκίνητων έχουν την τεχνογνωσία να παραδίδουν στον τελικό πελάτη το βέλτιστο προϊόν. Εταιρείες Μόδας: Gucci, Prada, Dolce & Gabbana, La Perla, Elisabetta Franchi, Valentino, Armani, Versace, Εταιρείες Συσκευασίας: IMA, GD Group, Coesia, Tetra Pak, Philip Morris, Εταιρείες Αυτοκινήτων: Lamborghini, Ferrari, Ducati, Maserati.

Με αυτή τη κληρονομιά προτείνουμε από κοινού λύσεις που θα σας φέρουν στην επόμενη μέρα δημιουργικότητας και παραγωγής.

ΛΥΣΕΙΣ CAD ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΡΟΥΧΟΥ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ CAD

Πάντα παρακολουθούμε τις εξελίξεις στη παγκόσμια αγορά, επιλέγοντας για συνεργάτες ισχυρούς ομίλους εταιριών που διακρίνονται για τη πρωτοπορία τους, τις τεχνολογικές καινοτομίες και την άριστη σχέση κόστους – αποτελέσματος. Έχοντας υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε επιχείρησης προτείνουμε λύσεις για να υλοποιήσει τα σχέδιά της αποτελεσματικά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η FKgroup είναι ένας σύγχρονος βιομηχανικός όμιλος, προσανατολισμένος στις νέες τεχνολογίες με σκοπό να είναι σε θέση να παράσχει τον αρτιότερο παραγωγικό εξοπλισμό στις εταιρείες κατασκευής ενδυμάτων, αλλά και επεξεργασίας τεχνικών και σύνθετων υφασμάτων. 

Η Ozbilim, κατασκευάζει εξοπλισμό για την κλωστοϋφαντουργία από το 1978, και καθημερινά εργάζεται για την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Τα προϊόντα της διακρίνονται για την υψηλότατη αναλογία ποιότητας και τιμής. Έχουν λάβει πιστοποιητικά ISO 9001/2000 και CE 

H Hangzhou IECHO Science &Technology Co., Ltd. Είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και εξαγωγείς μηχανών κοπής στη Κίνα με 30 χρόνια εμπειρία, εγκαταστάσεις 60.000 τμ, και σχεδόν 30.000 εγκαταστάσεις σε πάνω από 100 χώρες.  Η  IECHO παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών κλάδων  συμπεριλαμβανομένων των Επιγραφών & Γραφιστικών εφαρμογών, Συσκευασιών, Υφασμάτων και Ενδύματος, Δερμάτων, Επίπλων, Αυτοκίνητων και Σύνθετων υλικών. 

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΡΟΥΧΟΥ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΝΕΑ

Computer Life

Ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό

Σας ευχόμαστε να έχετε μια χαρούμενη και γαλήνια περίοδο του Πάσχα.    Computer Life. Οι υπηρεσίες που χρειάζεστε, οι άνθρωποι

Από την παρουσία της Computer Life

Άλλη μια χρονιά η Computer Life είχε έντονη παρουσία στη Texprocess της Φρανκφούρτη. Είχαμε την ευκαρία να συναντηθούμε με στελέχη