Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Ολοκληρωμένη Λύση IRIS​

Κοπή με τη χρήση επαυξημένης πραγματικότητας και τεχνίτης νοημοσύνης

  • Το IRIS είναι το σύστημα τεχνητής όρασης, προβολής και κοπής υφασμάτων με δυνατότητα να ανιχνεύει τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα, τα καρό, τις ρίγες, τα λογότυπα ή άλλες εκτυπωμένες εικόνες και να εκτελεί τέλεια κοπή αυτόματα.

Χρησιμοποιεί ισχυρούς αλγόριθμους και γραμμικές κάμερες, και έτσι μπορεί παράλληλα  να ανιχνεύει ελαττώματα υφάσματος και να προσαρμόζει την αυτόματη τοποθέτηση των κομματιών κατά την κοπή. Επιτυγχάνει τέλειο ταίριασμα στα μοτίβα του υφάσματος, με ομαλή συνέχεια μεταξύ των τμημάτων του πατρόν, αλλά επίσης αποφεύγοντας τα ανιχνευόμενων ελαττώματα, και εξασφαλίζοντας εξαιρετική ποιότητα κοπής και τελικού προϊόντος.

Μια ειδική διαμόρφωση, με μεγάλη περιοχή φόρτωσης, επιτρέπει τον εντοπισμό και την χαρτογράφηση της θέσης επαναλαμβανόμενων μοτίβων σε σειρά. Είναι δυνατή η ταυτόχρονη χρήση έως και 3 εργαλείων κατά την κοπή, αλλά υπάρχουν συνολικά διαθέσιμα 23 διαφορετικά εργαλεία κοπής για την κάλυψη κάθε απαίτησης παραγωγής. 

Το συμπαγές και σύγχρονο σύστημα τεχνητής όρασης με ειδικές κάμερες εξασφαλίζει πλήρη και ακριβή ανίχνευση τόσο των μοτίβων του υφάσματος όσο και των ελαττωμάτων απευθείας στην περιοχή φόρτωσης.

ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

ΚΟΠΗ ΜΕ ΚΑΡΟ ΚΑΙ ΡΙΓΕΣ

Το σύστημα IRIS ανιχνεύει καρό και ρίγες ακόμη και ελάχιστων διαστάσεων, καθώς και τονικές γραμμές και δημιουργεί τέλεια αντιστοιχία μεταξύ των κομματιών του πατρόν και των καρό και λωρίδων του υφάσματος.

Το σύστημα μετακινεί τα πατρόν επάνω στην επιφάνεια του υφάσματος,  χειρίζεται κάθε τύπο υφάσματος και αποφεύγει τα ελαττώματα με την λειτουργία αυτόματης τοποθέτησης.

ΚΟΠΗ ALLOVERS

Το σύστημα IRIS είναι σε θέση να ανιχνεύει ακόμη και μικρά τυπώματα, γράμματα, λογότυπα, αριθμούς, καθώς τονικές εικόνες και να δημιουργεί τέλεια ταύτιση μεταξύ των κομματιών του πατρόν και των μοτίβων του υφάσματος.

Το σύστημα αποφεύγει τα ελαττώματα μετακινώντας τα πατρόν στο ύφασμα και παραδίδει τέλεια κομμάτια τηρώντας τους κανόνες του χειριστή.  

ΚΟΠΗ ΜΕ ΚΑΡΟ ΚΑΙ ΡΙΓΕΣ

Το σύστημα IRIS αναγνωρίζει το περίγραμμα των τυπωμένων μοτίβων και εκτελεί τέλεια αυτόματη κοπή. Μόλις κοπούν, τα σχέδια είναι έτοιμα για ράψιμο χωρίς να χρειάζεται άλλη παρέμβαση.

ΚΟΠΗ ΜΕ ΚΑΡΟ ΚΑΙ ΡΙΓΕΣ

Το σύστημα προβολής IRIS συμβάλει στην άψογη κοπή δειγμάτων. Ένας ειδικός προβολέας αναπαράγει τα πατρόν επάνω στην επιφάνεια του κοπτηρίου μονής στρώσης, ώστε ο χειριστής να μπορεί να επέμβει και χειροκίνητα στη τοποθέτηση των κομματιών του πατρόν και, εάν είναι απαραίτητο, να τα μετακινήσει στο ύφασμα.

Τέλεια στοίχιση των κομμένων πατρόν

Κοπή σε ελάχιστους χρόνους με επιλογή εργαλείων

Πλήρης έλεγχος διαδικασίας με οπτικοποίηση της εξέλιξης της κοπής

  • cta-figure3
  • cta-figure4

Συμβουλευτική
Υπηρεσία

Η Computer Life στελεχώνεται από μία δυναμική ομάδα Συμβούλων, οι οποίοι θα σας παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την επιχείρησή σας, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της και όχι μόνο.