Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Κοπτήριο μονής στρώσης ΒΚ4

Γρήγορο / Ακριβές / Αξιόπιστο

  • H Hangzhou IECHO Science &Technology Co., Ltd. Είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και εξαγωγείς μηχανών κοπής στη Κίνα με 30 χρόνια εμπειρία, εγκαταστάσεις 60.000 τμ, και σχεδόν 30.000 εγκαταστάσεις σε πάνω από 100.  Η  IECHO παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών κλάδων  συμπεριλαμβανομένων των Επιγραφών & Γραφιστικών εφαρμογών, Συσκευασιών, Υφασμάτων και ενδύματος, Δερμάτων, Επίπλων, Αυτοκίνητων και Σύνθετων υλικών. 

Τα πλεονεκτήματα του ΒΚ4

  • H Hangzhou IECHO Science &Technology Co., Ltd. Είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και εξαγωγείς μηχανών κοπής στη Κίνα με 30 χρόνια εμπειρία, εγκαταστάσεις 60.000 τμ, και σχεδόν 30.000 εγκαταστάσεις σε πάνω από 100.  Η  IECHO παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών κλάδων  συμπεριλαμβανομένων των Επιγραφών & Γραφιστικών εφαρμογών, Συσκευασιών, Υφασμάτων και ενδύματος, Δερμάτων, Επίπλων, Αυτοκίνητων και Σύνθετων υλικών. 

Ευφυής σχεδιασμός

Ανασχεδιασμένο ηχομονωμένο πλαίσιο τουρμπίνας

Τελευταία αναβαθμισμένο σύστημα σίγασης με σημαντική μείωση θορύβου.

Σύγχρονη Εμφάνιση - Εξαιρετική Απόδοση

Νέος σχεδιασμός συστήματος κενού αέρος με αύξηση απόδοσης κατά 25%

Χρήση αλουμίνιου ειδικής επεξεργασίας με λεία και σταθερή δομή, προστασία κεφαλής και γέφυρας κοπής με δομική αντοχή αυξημένη κατά 30%. Έξυπνες ζώνες κενού με ρύθμιση  απορρόφησης ανάλογα με το μέγεθος του υλικού που μειώνει δραστικά την κατανάλωση ενέργειας

Αναβαθμισμένη διάταξη καλωδίωσης και κυκλωμάτων

Έξυπνο σύστημα μεταφοράς υλικού

Έξυπνος έλεγχος προώθησης υλικού που συγχρονίζει τις εργασίες κοπής και παραλαβής, επιτυγχάνει συνεχή κοπή για μακριές τοποθετήσεις, με εξοικονόμηση χρόνου εργασίας και

βελτιωμένη παραγωγική ικανότητα.

Εξαιρετικά υψηλή αντοχή

Πλαίσιο από χάλυβα 12 χιλιοστών με στιβαρή δομή και βάρος 600 κιλά

 Αυξημένη αντοχή κατά 30%. 

Αξιοπιστία και διάρκεια 

Το πλαίσιο του μηχανήματος έχει υποστεί 1 εκατομμύριο δοκιμές αντοχής σε πιέσεις 

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μεγαλύτερη ασφάλεια.

Πλήθος επιλογών

Διαφορετικές επιλογές κοπτικών εργαλείων

Διαφορετικές μονάδες κοπής μπορούν να συνδυάζονται ελεύθερα όπως απαιτούν οι συνθήκες, ικανοποιώντας τις απαιτήσεις διαφορετικών υλικών

Διάφορες επιλογές συσκευών τροφοδοσίας 

Επιλέξτε τη σωστή συσκευή τροφοδοσίας ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του υλικού σας

Χαρακτηριστικά μηχανήματος

Μοντέλο 

BK4-1312

BK4-2012

BK4-2513

BK4-2516

Ωφέλιμη περιοχή κοπής (εκατοστά) (μ x π)

130 × 120

200 × 120

250 × 130

250 × 160

Διαστάσεις μηχανήματος (εκατοστά) (μ x π)

210 × 200

280 × 200

320 × 210

320 × 240

Μέγιστη ταχύτητα κοπής

180 εκατοστά/δευτερόλεπτο

Ακρίβεια κοπής 

0.1 χιλιοστά

Μέγιστο πάχος κοπής 

50 χιλιοστά (5 εκατοστά)

Τύπος αρχείων 

DXF /HPGL

Μέθοδος συγκράτησης

Vacuum

Ισχύς Τουρμπίνας

7.5KW – 9KW

Παροχή ηλ. ρεύματος 

220 V/50 HZ – 380 V/50HZ

Περιβάλλον Λειτουργίας 

Θερμοκρασία: 0-40 ℃  Υγρασία: 20%-80% RH

Βάρος 

600 – 900 κιλά

Το  νέο ψηφιακό σύστημα κοπής υψηλής ταχύτητας τέταρτης γενιάς BK4, μονής στρώσης ή λίγων στρώσεων, μπορεί να εκτελέσει αυτόματα και με ακρίβεια κάθε είδους κοπή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον κλάδο επενδύσεων αυτοκινήτου, διαφήμισης, ένδυσης, επίπλων και σύνθετων υλικών. 

Το σύστημα κοπής BK4  με την υψηλή ακρίβεια, ευελιξία και υψηλή απόδοση, παρέχει αυτοματοποιημένες λύσεις κοπής.

Επιλογές Εργαλείων Κοπής

V- Cut

Ένα ειδικό εργαλείο που χρησιμοποιείται για κυματοειδή και σύνθετα υλικά για κοπή V, μεταβλητή κλίση της λεπίδας (0°, 15°, 22,5°, 30°, 45°) για διαφορετικά αποτελέσματα.

CCT

Χρησιμοποιείται για την κοπή πτυχών σε κυματοειδή και παρόμοια υλικά. Μπορεί να κόβει τέλεια με διαφορετικούς τύπους τροχών. Με τον έλεγχο που προσφέρει το λογισμικό κοπής, το εργαλείο αυτό παραδίδει υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα.

UCT

Το UCT κόβει υλικά πάχους έως και 5 χιλιοστών με ταχύτητα. Το UCT είναι το πιο οικονομικό εργαλείο. Διαθέτει τρεις υποδοχές για διαφορετικές λεπίδες.

ΡΖ

Ανάλογα με τα υλικά και τις εφαρμογές, η ταχύτητα περιστροφής μπορεί να φτάσει τις 60000 σ.α.λ. Έτσι, μπορείτε να κόψετε σκληρά και αφρώδη υλικά με πάχος 20 χιλιοστών. Εξοπλισμένο με συσκευή καθαρισμού που ελαχιστοποιεί τα υπολείμματα ενώ η ψύξη αέρα στο σύστημα παρατείνει τη διάρκεια ζωής του άξονα και των λεπίδων.

POT

Κινούμενο με πεπιεσμένο αέρα, η διαδρομή κίνησης 8 χιλιοστών ταιριάζει για κοπές αφρωδών και άλλων υλικών, με λεπίδα που μπορεί να κόψει μέχρι πάχος 60 χιλιοστών.

KCT

Χρησιμοποιείται κυρίως για την κοπή βινυλίου (επιγραφών,  αυτοκόλλητων). Ρυθμίζοντας τη θέση της λεπίδας μπορεί να κόψει υλικό με ακριβές βάθος, για παράδειγμα να κόψει με ακρίβεια το επάνω επίπεδο χωρίς να καταστρέψει το κάτω με  ταχύτητα.

EOT

Η υψηλής συχνότητας παλινδρόμηση του μοτέρ συνεχούς ρεύματος κόβει υλικά κυρίως μέσης πυκνότητας. Με ποικιλία λεπίδων, μπορεί να επεξεργαστεί υλικά ελάχιστου τόξου 2 χιλιοστών.

DRT

Ο κινητήρας συνεχούς ρεύματος χωρίς ψήκτρες επιτρέπει τη λεπίδα να κόψει με υψηλή ταχύτητα. Το εργαλείο μπορεί να δεχθεί στρογγυλές ή μυτερές λεπίδες. Είναι ιδανικό για κοπή υφαντών υλικών, τα οποία έχουν μειωμένη τριβή και κόβει εντελώς κάθε ίνα ή κλωστή.

EOT 4

Το EOT4 χρησιμοποιείται για την επεξεργασία υλικών «σάντουιτς» ή σανίδες-κηρήθρα, κυματοειδές/χοντρό χαρτόνι και ανθεκτικό δέρμα. Έχει διαδρομή 2,5 χιλιοστά, μπορεί να κόψει πάχυ και πυκνό υλικό με υψηλή ταχύτητα. Είναι εξοπλισμένο με σύστημα ψύξης αέρα για επέκταση της ζωής της λεπίδας.

PRT

Σε σύγκριση με το DRT, το PRT με την αυξημένη ισχύ του είναι κατάλληλο για ευρύτερο φάσμα υλικών, μπορεί να κόψουν εύκολα απαιτητικά υλικά όπως υαλονήματα και ίνες αραμιδίου όπως kevlar και twaron. Έχει αέρα σύστημα ψύξης για μείωση της θερμοκρασίας του κινητήρα.

  • cta-figure3
  • cta-figure4

Συμβουλευτική
Υπηρεσία

Η Computer Life στελεχώνεται από μία δυναμική ομάδα Συμβούλων, οι οποίοι θα σας παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την επιχείρησή σας, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της και όχι μόνο.