Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Απεικόνιση Τοποθέτησης στο Ύφασμα

Η τεχνολογία CCUT

Η τεχνολογία CCUT
  • Τα απλωτικά P4ADD μπορούν πλέον να  εξοπλιστούν με την τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας CCut, η οποία αλλάζει τη βιομηχανία ενδυμάτων. Η τεχνολογία CCut μειώνει τις πιθανότητες σφαλμάτων στη διαδικασία απλώματος του υφάσματος, γεγονός που μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα μακροπρόθεσμα.

    Η προσθήκη της τεχνολογίας CCut στο μηχάνημα φέρνει ένα νέο επίπεδο ακρίβειας στη διαδικασία, καθώς ο χειριστής του μηχανήματος μπορεί να δει ζωντανά τη τοποθέτηση που στρώνει πάνω στο ίδιο το ύφασμα.

  • Το CCut είναι ένα σύστημα προβολής που αναπτύχθηκε για να απεικονίζονται ζωντανά τα κομμάτια της στρωσιάς στο απλωμένο ύφασμα. Αυτό επιτρέπει στον χειριστή να ελέγξει πού εντοπίζονται τα ελαττώματα του υφάσματος και να ρυθμίσει το επανώτισμα.


    Η τεχνολογία Ccut έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Ozbilim και έχει πολλαπλά πλεονεκτήματα κυρίως στη μείωση της φύρας του υφάσματος, καθώς είναι πλέον πολύ εύκολο να επισημανθεί το ελάττωμα μόλις απλωθεί το ύφασμα σε σχέση με το κομμάτι που θα προκύψει μετά τη κοπή

  • cta-figure3
  • cta-figure4

Συμβουλευτική
Υπηρεσία

Η Computer Life στελεχώνεται από μία δυναμική ομάδα Συμβούλων, οι οποίοι θα σας παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την επιχείρησή σας, που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της και όχι μόνο.