Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

MIND CLICHÉ
Λογισμικό αυτόματης Τοποθέτησης πατρόν

 

Εξοικονομήστε χρόνο και υλικό !  

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ CAD

Η σημασία ενός εργαλείου αυτόματης τοποθέτησης είναι τεράστια, ιδιαίτερα στα σημερινά δεδομένα της αγοράς, όπου ο κύκλος παραγωγής γίνεται όλο και πιο σύντομος χρονικά με μεγαλύτερες απαιτήσεις ποιότητας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Το λογισμικό αυτόματης τοποθέτησης Mind Cliché περιλαμβάνει πλήθος από ηλεκτρονικά εργαλεία που χρειάζεται η τοποθέτηση κομματιών στο ύφασμα, ή σε οποιοδήποτε άλλο υλικό, για κοπή, σε ένα ενιαίο λογισμικό με μοντέρνο και φιλικό Microsoft .NET περιβάλλον.

Το Mind Cliché μπορεί να προσαρμόζεται στις προτιμήσεις και τον τρόπο δουλειάς του χειριστή και της επιχείρησης.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ MIND CLICHÉ

Η τοποθέτηση των κομματιών γίνεται αυτόματα και xωρίς δική μας μεσολάβηση. Σε ελάχιστο χρόνο παράγει αξιόπιστα αποτελέσματα σεβόμενο όλους τους περιορισμούς που έχουν ορισθεί.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα επέμβασης χειροκίνητα στα αποτελέσματα της αυτόματης τοποθέτησης. Με αποτελεσματικότατο αλγόριθμο, παραδίδει υψηλότατες καλύψεις και εσείς απολαμβάνετε τα οφέλη της υψηλής τεχνολογίας. Η 64 bit τεχνολογία επιτρέπει την αξιοποίηση όλης της επεξεργαστικής ικανότητας των νέων πολυπύρηνων επεξεργαστών, ελέγχοντας χιλιάδες συνδυασμούς τοποθετήσεων σε πρωτοφανείς ταχύτητες.

Έτσι, η επιχείρηση εξοικονομεί εκατοντάδες ευρώ από την βέλτιστη κάλυψη του υλικού προς κοπή, σε ελάχιστο χρόνο.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΠΛΟΤΕΡ (HPGL OUT) ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΟΠΤΗΡΙΟ (ISO OUT)

Η λειτουργία HPGL OUT δημιουργεί αρχεία για οποιονδήποτε HPGL plotter, με προεπισκόπηση της εκτύπωσης των πατρόν και πολλές ρυθμίσεις. Δίνεται ακόμη η δυνατότητα με την ενεργοποίηση του ανάλογου module για τη δημιουργία αρχείων ISO για κοπή σε αυτόματο κοπτήριο με έλεγχο της σειράς κοπής και άλλων παραμέτρων.

Οι προδιαγραφές για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του αντλήθηκαν από την βαθιά γνώση των αναγκών της αγοράς και την μακρόχρονη εμπειρία σε αντίστοιχα προγράμματα.

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που προσφέρει στην βιομηχανία ενδυμάτων είναι σημαντικά:

  • Το ποσοστό κάλυψης υφάσματος που επιτυγχάνεται μέσω του προγράμματος είναι συνήθως καλύτερο από αυτό που επιτυγχάνεται από υψηλής εξειδίκευσης χειριστές.
  • Ο χρόνος υπολογισμού είναι δραματικά μικρότερος, ειδικά σε καινούρια μοντέλα που δεν έχουν ξαναδουλευτεί.
  • Μπορεί να δουλεύει 24 ώρες, ακόμη και χωρίς την παρουσία χειριστή.
  • Υπερτερεί όσον αφορά στον αριθμό των περιορισμών που μπορεί να διαχειρίζεται (τύποι απλώματος, περιστροφές, σχετικές θέσεις κομματιών, αποστάσεις ασφαλείας, κτλ.)
  • Με τη μοναδική τεχνολογία του μπορεί να δουλεύει στο παρασκήνιο και ταυτόχρονα ο υπολογιστής να λειτουργεί κανονικά σε άλλα προγράμματα.
  • Εκμεταλλευτείτε τα εργαλεία για τη βέλτιστη κάλυψη σε όλους τους τύπους υφάσματος, έξυπνες αντιγραφές από ήδη υπάρχουσες στρωσιές, υψηλή ανάλυση και ακρίβεια.