Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τεχνογνωσία

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες, η συνεχής εκπαίδευση και το εμπειρο τεχνικό προσωπικό αποτελούν εγγύηση για ποιοτική υποστήριξη πρώτης γραμμής.

Επαγγελματισμός

Στοχεύουμε στην υπεύθυνη ανάπτυξη της παραγωγής σας με λύσεις που σχεδιάζονται για εσάς και δουλεύουν πραγματικά.

Καινοτομία

Παρακολουθούμε τις παγκόσμιες εξελίξεις και προτείνουμε λύσεις για τις σύγχρονες προκλήσεις της αγοράς.

Η Computer Life δραστηριοποιείται στις λύσεις διαχείρισης και κοπής υλικών εδώ και 40 περίπου χρόνια. Ειδικευόμαστε στην εγκατάσταση και υποστήριξη αυτόματων κοπτηρίων CNC με έμφαση στις υπηρεσίες πρώτης γραμμής. 

Εκπροσωπούμε μεταξύ άλλων την FKgroup SPA μία από τις πιο καινοτόμες επιχειρήσεις κατασκευής μηχανημάτων διαχείρισης υλικών, με ειδικές λύσεις κοπής υφασμάτων, συνθετικών υλικών (composites), Kevlar, ανθρακονημάτων (carbofiber), υαλονημάτων (fiberglass) και άλλων εύκαμπτων υλικών. 

Ο συνδυασμός της καινοτομίας της FKgroup και της φροντίδας και παρουσίας στον πελάτη της Computer Life εγγυάται πολλά χρόνια απροβλημάτιστης παραγωγικότητας και άψογων αποτελεσμάτων. 

Στη συνέχεια του μηνύματος θα βρείτε βίντεο με λύσεις που έχουν με επιτυχία εφαρμοστεί σε επιχειρήσεις του κλάδου σας.

Παρακαλώ πατήστε επάνω στα εικονίδια για να δείτε τα σχετικά βίντεο. (είναι στα ιταλικά με αγγλικούς υπότιτλους ή στα αγγλικά)

Azimut Yachts 

Εφαρμογές κοπής σύνθετων υλικών στη βιομηχανία πολυτελών σκαφών. Ανάπτυξη εξατομικευμένων λύσεων για την υποστήριξη άριστων κατασκευής.

Χάρη στη συνάντηση μεταξύ της Azimut Yachts και της FKgroup, αναπτύχθηκε μια συνεργασία που οδήγησε το ναυπηγείο να επιλέξει το κοπτήριο Techno Freccia, την αυτόματη λύση κοπής υφασμάτων ειδικά για σύνθετα υλικά όπως υαλονήματα fiberglass και ανθρακονήματα carbon fiber.

Οι προσαρμοσμένες λύσεις και οι συγκεκριμένες λάμες κοπής βοηθούν την Azimut Yachts να επιτύχει αύξηση της παραγωγής, διατηρώντας δίπλα της έναν συνεργάτη ικανό να αντιμετωπίζει γρήγορα απρόβλεπτα γεγονότα και ανάγκες.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο 

Yacht Design 

Η Yacht Design είναι μια κορυφαία ιταλική εταιρεία στην παραγωγή καλουπιών και μεγάλων εξαρτημάτων από υαλονήματα fiberglass και ανθρακονήματα carbon fiber για τον ναυτικό τομέα, με εφαρμογές σε τμήματα σκαφών όπως γάστρες, καταστρώματα και σκληρές επιφάνειες.

Στις εγκαταστάσεις της στο Λεϊνί και στο Τορίνο, απασχολεί περίπου 130 υπαλλήλους, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης, ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει άριστες υπηρεσίες σε πολλές από τις πιο γνωστές και ιστορικές μάρκες Made in Italy. Τα τελευταία χρόνια, οι αυξημένες απαιτήσεις της αγοράς ανέβασαν την παραγωγή σε περίπου 12-15 ολοκληρωμένα σκάφη κάθε μήνα.

Για να βελτιστοποιήσει τη διαδικασία και τον χρόνο παραγωγής, η Yacht Design αποφάσισε να επενδύσει σε μια αυτόματο κοπτήριο από την FKgroup. Χάρη σε αυτή την επιλογή, είναι πλέον σε θέση να κάνει χρήση της καλύτερης τεχνολογίας, μειώνοντας το κόστος παραγωγής και ενισχύοντας ολόκληρη τη διαδικασία κοπής.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο 

TAPPEZZERIA

DI NUNZIO  

Αυτόματη κοπή εσωτερικών για σκάφη αναψυχής – Η αγορά ενός αυτόματου κοπτηρίου υφασμάτων για υλικά ταπετσαρίας εσωτερικών χώρων σκαφών επέτρεψε στην Tappezzeria Di Nunzio να επισπεύσει την παραγωγή της, αυξάνοντας την ακρίβεια (και συνεπώς την ποιότητα) της κοπής και εισάγοντας βελτιώσεις σε ολόκληρη τη διαδικασία παραγωγής.

Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1981, ειδικεύεται στην κοπή και ραφή ταπετσαρίας για τον ναυτικό τομέα και έχει επιχειρηματικές σχέσεις με πολλά ιταλικά ναυπηγεία.

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας, σήμερα αποτελεί σημείο αναφοράς για την παραγωγή τυποποιημένων και κατά παραγγελία ναυτικών μαξιλαριών.Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο 

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

ΝΕΑ

Computer Life

Ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό

Σας ευχόμαστε να έχετε μια χαρούμενη και γαλήνια περίοδο του Πάσχα.    Computer Life. Οι υπηρεσίες που χρειάζεστε, οι άνθρωποι

Από την παρουσία της Computer Life

Άλλη μια χρονιά η Computer Life είχε έντονη παρουσία στη Texprocess της Φρανκφούρτη. Είχαμε την ευκαρία να συναντηθούμε με στελέχη