Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τεχνογνωσία

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες, η συνεχής εκπαίδευση και το εμπειρο τεχνικό προσωπικό αποτελούν εγγύηση για ποιοτική υποστήριξη πρώτης γραμμής.

Επαγγελματισμός

Στοχεύουμε στην υπεύθυνη ανάπτυξη της παραγωγής σας με λύσεις που σχεδιάζονται για εσάς και δουλεύουν πραγματικά.

Καινοτομία

Παρακολουθούμε τις παγκόσμιες εξελίξεις και προτείνουμε λύσεις για τις σύγχρονες προκλήσεις της αγοράς.

Η Computer Life ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1984 με σκοπό να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε επιχειρήσεις παραγωγής, πάντα επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες. Σήμερα, μετά από 38 χρόνια δημιουργίας και ανάπτυξης. 

Η Computer Life προσφέρει λύσεις για το Έπιπλο
– Συστήματα CAD για το σχεδιασμό των πατρόν και τη βέλτιστη χρήση υλικού
– Συστήματα CAM για την οικονομικότερη και άψογη κοπή των υλικών

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΥΛΙΚΩΝ

CREATE UPHOLSTERY

Απλός - Γρήγορος Σχεδιασμός με το CREATE

Πρόκειται για τη πιο πλήρη και ολοκληρωμένη πλατφόρμα ελέγχου όλης της ροής δημιουργίας πατρόν επίπλου. 

  • Οι άμεσοι εισαγωγείς από άλλα συστήματα CAD και η λειτουργία DXF Autodesk επιτρέπουν να επιταχύνετε την εργασία σας προσπερνώντας τις χρονοβόρες μη παραγωγικές μετατροπές. 
  • Τα πατρόν σας μπορούν πλέον να κατασκευάζονται μαζικά ανά παραγγελία με τη βοήθεια του ισχυρού αλγόριθμου. 
  • Το φιλικό περιβάλλον εργασίας του λογισμικού επιτρέπει το χρήστη να εργάζεται σε οικείο και πρακτικό περιβάλλον, διαμορφώνοντας την επιφάνεια εργασίας εύκολα με τη προσαρμογή των οθονών, των πλήκτρων και πλαισίων διαλόγου. 
  • Η εισαγωγή συντομεύσεων και πλήκτρων επιταχύνει εντυπωσιακά τη καθημερινότητα σας.
  • Δυνατότητα αυτόνομης εργασίας μόνο μετά από 3 ημέρες εκπαίδευσης.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Επιτάχυνση του χρόνου ανάπτυξης του προϊόντος, παραμείνετε μπροστά στις σχεδιαστικές τάσεις της αγοράς, βελτιστοποιήστε τη χρήση των υλικών και να ενισχύστε το περιθώριο κέρδους

Για να ικανοποιηθούν όλες οι απαιτήσεις, ο μόνος τρόπος είναι μέσα από μια πλήρως ολοκληρωμένη διαδικασία από το σχεδιασμό ως τη κοπή του υφάσματος ή δέρματος καθώς και ελέγχοντας το κόστος και τη χρήση των  υλικών.

ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η σουίτα CAD κατασκευής πατρόν που αναπτύχθηκε για τη βιομηχανία επίπλων επιτρέπει να δημιουργήσετε πατρόν από την αρχή ή να ψηφιοποιήστε τα υπάρχοντα και να επικοινωνήσετε με εξωτερικούς συνεργάτες με τους άμεσους εισαγωγείς αρχείων. Με αυτό το σύστημα η Crea εγγυάται εξαιρετικές επιδόσεις παραγωγής με προϊόντα υψηλής ποιότητας.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ & ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

Παραμείνετε ανταγωνιστικοί στην αγορά με άψογη διαχείριση του κόστους και μείωση της φύρας υφάσματος ή δέρματος. Τα συστήματα ελέγχου της τοποθέτησης κοπής σε μονή ή πολλαπλές στρώσεις, είναι τα εργαλεία για να πετύχετε περιθώρια και τους στρατηγικούς στόχους.

Για τη μείωση κόστους ολόκληρης της παραγωγικής διαδικασίας είναι αναγκαία η αποτελεσματικότητα στις διαδικασίες και η ενοποιήση συστημάτων.

ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΠΙΠΛΟΥ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ CAM - ΛΥΣΕΙΣ ΚΟΠΗΣ ΥΛΙΚΩΝ

Πάντα παρακολουθούμε τις εξελίξεις στη παγκόσμια αγορά, επιλέγοντας για συνεργάτες ισχυρούς ομίλους εταιριών που διακρίνονται για τη πρωτοπορία τους, τις τεχνολογικές καινοτομίες και την άριστη σχέση κόστους – αποτελέσματος. Έχοντας υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε επιχείρησης προτείνουμε λύσεις για να υλοποιήσει τα σχέδιά της αποτελεσματικά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η FKgroup είναι ένας σύγχρονος βιομηχανικός όμιλος, προσανατολισμένος στις νέες τεχνολογίες με σκοπό να είναι σε θέση να παράσχει τον αρτιότερο παραγωγικό εξοπλισμό στις εταιρείες κατασκευής ενδυμάτων, αλλά και επεξεργασίας τεχνικών και σύνθετων υφασμάτων. 


H IECHO Science &Technology Co., Ltd. Είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και εξαγωγείς μηχανών κοπής στη Κίνα με 30 χρόνια εμπειρία, εγκαταστάσεις 60.000 τμ, και σχεδόν 30.000 εγκαταστάσεις σε πάνω από 100 χώρες.  Η  IECHO παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών κλάδων  συμπεριλαμβανομένων των Επιγραφών & Γραφιστικών εφαρμογών, Συσκευασιών, Υφασμάτων και Ενδύματος, Δερμάτων, Επίπλων, Αυτοκινήτων και Σύνθετων υλικών. 

Η YUEMING LASER GROUP CO., LTD, είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ιδρύθηκε το 2.000, αναπτύσσεται σε 5 σημεία συνολικής παραγωγής 110.000 τ.μ. Η Han’s Yueming Laser επικεντρώνεται στην ανάπτυξη και κατασκευή εξοπλισμού λέιζερ. Έχει λάβει πάνω από 200 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και τα προϊόντα της είναι πιστοποιημένα με πιστοποιητικό CE, SGS, TUV. Έχει λανσάρει 10 σειρές προϊόντων με περισσότερα από 100 μοντέλα και έχει φτάσει τα 10.000 μοναδες ετήσιας παραγωγικής ικανότητας που εξάγονται σε περισσότερες από 120 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Η Han’s Yueming Laser είναι επαγγελματίας κατασκευαστής, προσφέρει λύσεις κοπής, σήμανσης και συγκόλλησης με λέιζερ μίας στάσης για πελάτες πολλαπλών βιομηχανιών.

ΝΕΑ

Computer Life

Ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό

Σας ευχόμαστε να έχετε μια χαρούμενη και γαλήνια περίοδο του Πάσχα.    Computer Life. Οι υπηρεσίες που χρειάζεστε, οι άνθρωποι

Από την παρουσία της Computer Life

Άλλη μια χρονιά η Computer Life είχε έντονη παρουσία στη Texprocess της Φρανκφούρτη. Είχαμε την ευκαρία να συναντηθούμε με στελέχη