Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Τεχνογνωσία

Οι μακροχρόνιες συνεργασίες, η συνεχής εκπαίδευση και το εμπειρο τεχνικό προσωπικό αποτελούν εγγύηση για ποιοτική υποστήριξη πρώτης γραμμής.

Επαγγελματισμός

Στοχεύουμε στην υπεύθυνη ανάπτυξη της παραγωγής σας με λύσεις που σχεδιάζονται για εσάς και δουλεύουν πραγματικά.

Καινοτομία

Παρακολουθούμε τις παγκόσμιες εξελίξεις και προτείνουμε λύσεις για τις σύγχρονες προκλήσεις της αγοράς.

Η Computer Life ΑΒΕΕ ιδρύθηκε το 1984 με σκοπό να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε επιχειρήσεις παραγωγής, πάντα επενδύοντας σε νέες τεχνολογίες. Σήμερα, μετά από 38 χρόνια δημιουργίας και ανάπτυξης, η Computer Life είναι πλέον συνώνυμη με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία και τις τεχνολογικές λύσεις για τις βιομηχανίες παραγωγής. Οι κάθετες λύσεις που προσφέρουμε, καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα των αναγκών CAD-CAM σε προϊόντα λογισμικού και εξοπλισμό παραγωγής.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ CAD

Η Crea Solution είναι από τους στενότερους συνεργάτες της Computer Life, γιατί μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη και το ίδιο όραμα για τη μόδα και το ρούχο. Η Crea αναπτύσσει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης CAD CAM στη μόδα, τα έπιπλα, την υψηλή ραπτική, την αυτοκινητοβιομηχανία, την αεροδιαστημική, το δέρμα και τις βιομηχανίες σύνθετων υλικών. Η φιλοσοφία της βασίζεται στη διαρκή επιδίωξη της αριστείας: στις ανθρώπινες αξίες, στην επαγγελματική τους προσέγγιση σε κάθε επίπεδο, στις σχέσεις με τους πελάτες και προμηθευτές, στην έρευνα και στη τεχνολογία”. Δουλεύοντας με παγκοσμίου φήμης μάρκες μόδας και μερικές από τις σημαντικότερες μάρκες αυτοκίνητων έχουν την τεχνογνωσία να παραδίδουν στον τελικό πελάτη το βέλτιστο προϊόν. Εταιρείες Μόδας: Gucci, Prada, Dolce & Gabbana, La Perla, Elisabetta Franchi, Valentino, Armani, Versace, Εταιρείες Συσκευασίας: IMA, GD Group, Coesia, Tetra Pak, Philip Morris, Εταιρείες Αυτοκινήτων: Lamborghini, Ferrari, Ducati, Maserati.

Με αυτή τη κληρονομιά προτείνουμε από κοινού λύσεις που θα σας φέρουν στην επόμενη μέρα δημιουργικότητας και παραγωγής.

ΠΛΗΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΕΙΔΗ

CREA SOLUTION – FOR BAGS

Απλό, παραγωγικό, εύκολο στη χρήση.

Είναι η έκδοση το Create CAD που δημιουργήθηκε για τη βιομηχανία τσαντών και δέρματος.

Χρησιμοποιεί εξειδικευμένα εργαλεία όπως η δημιουργία συγκεκριμένων συμβόλων για τα εργαλεία διάτρησης, η ανάπτυξη καμπύλων επιφανειών ή η απεικόνιση των μεταλλικών αξεσουάρ στο πατρόν. Αυτό το εργαλείο απευθύνεται στους σύγχρονους σχεδιαστές τσαντών και όχι μόνο.

 • Ταχύτατη και εύκολη δημιουργία πατρόν 
 • Ειδικά εργαλεία σχεδιασμού δερμάτινων προϊόντων 
 • Ορισμός ζωνών ποιότητας των δερμάτινων προϊόντων απευθείας από το σχεδιασμό CAD 
 • Επιλογή προτεραιότητας σε ορισμένα κομμάτια με χρωματική ένδειξη

Μεταφορά των πληροφοριών αυτόματα στον αλγόριθμο βελτιστοποίησης της τοποθέτησης.

ΛΥΣΕΙΣ CAD ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ CAM - ΚΟΠΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Πάντα παρακολουθούμε τις εξελίξεις στη παγκόσμια αγορά, επιλέγοντας για συνεργάτες ισχυρούς ομίλους εταιριών που διακρίνονται για τη πρωτοπορία τους, τις τεχνολογικές καινοτομίες και την άριστη σχέση κόστους – αποτελέσματος. Έχοντας υπόψη τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της κάθε επιχείρησης προτείνουμε λύσεις για να υλοποιήσει τα σχέδιά της αποτελεσματικά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η FKgroup είναι ένας σύγχρονος βιομηχανικός όμιλος, προσανατολισμένος στις νέες τεχνολογίες με σκοπό να είναι σε θέση να παράσχει τον αρτιότερο παραγωγικό εξοπλισμό στις εταιρείες κατασκευής ενδυμάτων, αλλά και επεξεργασίας τεχνικών και σύνθετων υφασμάτων. 

Η Ozbilim, κατασκευάζει εξοπλισμό για την κλωστοϋφαντουργία από το 1978, και καθημερινά εργάζεται για την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Τα προϊόντα της διακρίνονται για την υψηλότατη αναλογία ποιότητας και τιμής. Έχουν λάβει πιστοποιητικά ISO 9001/2000 και CE 

H Hangzhou IECHO Science &Technology Co., Ltd. Είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και εξαγωγείς μηχανών κοπής στη Κίνα με 30 χρόνια εμπειρία, εγκαταστάσεις 60.000 τμ, και σχεδόν 30.000 εγκαταστάσεις σε πάνω από 100 χώρες.  Η  IECHO παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών κλάδων  συμπεριλαμβανομένων των Επιγραφών & Γραφιστικών εφαρμογών, Συσκευασιών, Υφασμάτων και Ενδύματος, Δερμάτων, Επίπλων, Αυτοκίνητων και Σύνθετων υλικών. 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΑΤΡΟΝ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΟΡΑΣΗΣ, ΚΟΠΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

IVS – Κοπή δέρματος

Καινοτόμο, αποδοτικό στις συνθήκες παραγωγής.

Είναι το ολοκληρωμένο σύστημα που επιτρέπει τη ανάγνωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών του δέρματος, προσαρμόζοντας την αυτόματη ένθεση των κομματιών.

Υψηλή τεχνολογία διαχείρισης και κοπής δέρματος, είτε μικρών διαστάσεων για παπούτσια και τσάντες είτε μεγαλύτερων διαστάσεων για τη βιομηχανία επίπλων την βιομηχανία οχημάτων ή τη ναυπηγική.

Το IVS (Imagine Visual Solution) είναι το σύστημα για τη γρήγορη ανάγνωση δερμάτων βοοειδών και τη τοποθέτηση των πατρόν σε αυτά.

Η κοπή γίνεται με σύνδεση με αυτόματο κοπτήριο μονής στρώσης.

Ο προβολέας απεικονίζει πάνω στο δέρμα τα κομμάτια του πατρόν που «τοποθετούνται» επάνω ψηφιακά. Ο χειριστής τοποθετεί κάθε κομμάτι επάνω στην επιφάνεια του δέρματος και μόλις ολοκληρωθεί η ένθεση ξεκινά η κοπή. Στην οθόνη παρέχονται πληροφορίες για την εξέλιξη της διαδικασίας κοπής. 

Το IVS είναι το ολοκληρωμένο σύστημα που επιτρέπει τη τεχνητή όραση του δέρματος, με το συνακόλουθη αναγνώριση της ποιότητας και του ελαττώματος ζώνες και την αυτόματη ένθεση των τεμαχίων.

Αυτό το σύστημα είναι ικανό να προβάλλει και να φωλιάζει τα κομμάτια του πατρόν στο δέρμα σε ένα εξαιρετικά γρήγορος και ακριβής τρόπος, βελτιστοποίηση το υλικό όσο το δυνατόν περισσότερο. Είναι, συνεπώς δυνατή η υιοθέτηση μιας λιτής παραγωγής καθώς και εκμεταλλεύονται έναν κύκλο παραγωγής 24/7, το IVS είναι πράγματι ένα σύστημα που επιτρέπει την αποθήκευση σε DB του δερμάτινη προβολή off-line και το πολυφωλιακό.

Η off-line τεχνητή όραση επιτρέπει την αναγνώριση, ταξινομήσετε και κωδικοποιήσετε έναν άπειρο αριθμό δέρματος, που θα κοπεί στη συνέχεια.

H ψηφιακή λύση κοπής δερμάτινων επίπλων LCKS

H ψηφιακή λύση κοπής δερμάτινων επίπλων LCKS, από την αναγνώριση του περιγράμματος έως την αυτόματη τοποθέτηση, και από τη διαχείριση παραγγελιών έως την αυτόματη κοπή, βοηθά τους πελάτες.

 1. να ελέγχουν με ακρίβεια κάθε βήμα της κοπής δέρματος, 
 2. να έχουν πλήρη διαχείριση της διαδικασίας, 
 3. να διατηρούν πλήρως ψηφιακές λύσεις και διαδικασίες 
 4. να διατηρούν πλεονέκτημα έναντι της αγοράς.

Χρησιμοποιήστε το αυτόματο σύστημα τοποθέτησης για να βελτιώσετε το ποσοστό χρήσης του δέρματος, εξοικονομώντας στο μέγιστο το κόστος του υλικού. Η πλήρως αυτοματοποιημένη παραγωγή μειώνει την εξάρτηση από τις χειρωνακτικές δεξιότητες. Μια πλήρως ψηφιακή γραμμή κοπής μπορεί να επιτύχει ταχύτερη παράδοση της παραγγελίας.

Πλατφόρμα γραμμής εργασίας

Η γραμμή εργασίας κοπής LCKS περιλαμβάνει όλη τη διαδικασία επιθεώρησης δέρματος – σάρωση – τοποθετηση – κοπή – συλλογή. Η συνεχής και ολοκληρωμένη πλατφόρμα λειτουργίας του, εξαλείφει όλες τις παραδοσιακές χειροκίνητες λειτουργίες. Η πλήρης ψηφιακή και έξυπνη λειτουργία μεγιστοποιεί την απόδοση κοπής.

Αυτόματο σύστημα Τοποθέτησης δέρματος

Ολοκληρώστε τη τοποθέτηση ενός ολόκληρου κομματιού δέρματος σε 30-60 δευτερόλεπτα.

 • Αυξημένη χρήση δέρματος κατά 2%-5% σε μέσο όρο (Τα δεδομένα μπορεί να διαφέρουν)
 • Αυτόματη τοποθέτηση σύμφωνα με το δείγμα που εισάγεται.
 • Διαφορετικά επίπεδα ελαττωμάτων μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ευελιξία σύμφωνα με τα αιτήματα των πελατών για περαιτέρω βελτίωση της χρήσης του δέρματος.

Σύστημα αναγνώρισης περιγράμματος δέρματος

 • Μπορεί να συλλέξει γρήγορα δεδομένα περιγράμματος ολόκληρου του δέρματος (εμβαδόν, περιφέρεια, ελαττώματα, επίπεδο δέρματος κ.λπ.)
 • Αυτόματη αναγνώριση σφαλμάτων.
 • Τα ελαττώματα και οι περιοχές του δέρματος μπορούν να ταξινομηθούν σύμφωνα με τη βαθμονόμηση του πελάτη.

Σύστημα Διαχείρισης Παραγγελιών

 • Το σύστημα διαχείρισης παραγγελιών LCKS διατρέχει κάθε βήμα της ψηφιακής παραγωγής, είναι ένα ευέλικτο και βολικό σύστημα διαχείρισης, παρακολουθεί έγκαιρα ολόκληρη τη γραμμή παραγωγής και κάθε βήμα μπορεί να τροποποιηθεί στη διαδικασία παραγωγής.
 • ευέλικτη λειτουργία, έξυπνη διαχείριση, βολικό και αποτελεσματικό σύστημα, που εξοικονομούν σημαντικά τον χρόνο που δαπανάται με μη αυτόματες παραγγελίες.

LCKS1

Το LCKS1 είναι εξοπλισμένο με κάμερα, ειδική τσόχα, υπολογιστή και λογισμικό ένθεσης για την ολοκληρωμένη διαδικασία απλώματος, σάρωσης, τοποθέτησης, κοπής και παραλαβής των κομματιών.

LCKX2

Το LCKX2 έχει διπλή πλατφόρμα  μεταφοράς με διπλές κεφαλές. Το σχήμα και τα ελαττώματα του δέρματος αναγνωρίζονται με φωτογράφιση από ψηλά με ειδικές κάμερες.

Η εναλλακτική λειτουργία κοπής μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα.

LCKS3

Το σύστημα LCKS3 αποτελείται από τρία τμήματα: τις περιοχές τροφοδοσίας, σάρωσης και κοπής. Το χαρακτηριστικό του είναι ότι εκτελεί ταυτόχρονα το άπλωμα, τη  σάρωση του περιγράμματος, το διαχωρισμό τμημάτων του δέρματος, την τοποθέτηση και την κοπή. Το δερμάτινο υλικό προχωρά στο μηχάνημα αυτόματα και το παραγωγικό αποτέλεσμα είναι το μέγιστο.

ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΝΕΑ

Computer Life

Ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό

Σας ευχόμαστε να έχετε μια χαρούμενη και γαλήνια περίοδο του Πάσχα.    Computer Life. Οι υπηρεσίες που χρειάζεστε, οι άνθρωποι

Από την παρουσία της Computer Life

Άλλη μια χρονιά η Computer Life είχε έντονη παρουσία στη Texprocess της Φρανκφούρτη. Είχαμε την ευκαρία να συναντηθούμε με στελέχη